• Uddamålsförlust

Mötet i söndags borta mot IFK Göteborg slutade med förlust 4-3 (2-2). Vi hamnade i underläge 1-0 efter dryga 5 min men efter det har vi en period på 10 min som vi spelar väldigt bra och kan göra både 1-1 och 1-2. Hemmalaget kvitterar till 2-2 med 2 min kvar av av första halvan, vilket står sig halvleken ut. I andra halvan skapar vi en handfull bra målchanser men får inte in bollen i mål. I stället kan hemmalaget göra två snabba mål i min 29 och 30, vid markeringsmissar på bortre stolpen. Vi spelar jokerspel någon minut utan framgång och när vi går tillbaka till normalt spel så gör Sahal 4-3 samtidigt som hemmalaget dragit på sig fem frisparkar. Med 2 min kvar får vi en långstraff men målvakten räddar Senads försök. Spelare som gjorde det extra bra var målvakten Poja Tahmi-Masoleh och Rekar Essa tillsammans med Kevin Gustavsson. Surt sa räven med förlust, även fast vi spelat bättre och bättre på slutet av serien. Det är bara vi som kan göra saker och ting liiite bättre så vi gör ett nytt försök redan på fredag då vi tar emot FC Real Internacional 19:45 i Idrottshuset. Som det ser ut just nu i tabellen så står det mellan oss två om vilket lag som hänger kvar och vilka som åker ur SFL. Just därför behöver extra mycket stöd på plats då det kan vara just DU som avgör hur matchen kommer att sluta. Varmt välkomna på fredag! Herr 6 feb 0kommentarer
  • SEGER!

Herrarna vinner den mycket viktig matchen mot Kalmar United med 8-4 (2-3). Vi har blivit vana med att släppa in alldeles för lätta mål och inte kunnat förvalta alla chanser vi skapar framåt. Idag var det likadant, i första halvlek. I andra är det precis tvärtom och vi kan vinna den med 6-1. Laget har jobbat hårt länge och är såå värda tre poäng idag. Segern ger spelarna extra energi till kommande matcher och vi säger stort grattis till hela truppen för prestationen idag. Herr 28 jan 0kommentarer
  • Viktig match på söndag

K. 18:00 på söndag möter vi Kalmar United hemma i Idrottshuset. Vi har sju poäng upp till Kalmar så det här är vår chans att närma oss dem. Stödet på läktaren blir naturligtvis avgörande så boka in 18:00 på söndag för full support så gör vi det här tillsammans. Varmt välkomna! Herr 27 jan 0kommentarer
  • Hedersamma förluster ger inga poäng

Åter en dålig start och det straffar oss igen. Med en reducering till 3-1 med minuten kvar av första tändes ett hopp. Vi formligen öste på i andra och blir som vi ser det blåsta på en straff och frilägesutvisning vid ställningen 3-2. Vi saknade absolut inte lägen att vända matchen. En missad långstraff och ett antal ramträffar blev vårt öde denna match. Vi gör verkligen en bra andra halvlek och förtjänade bättre. Nu kommer måstematcherna på rad men vi har lyft oss på alla positioner och ser fram mot dessa. Herr 22 jan 0kommentarer
  • Ny match på lördag

Med tunn trupp är det tufft att möta Uddevalla. Än värre när vi som idag saknar hela fem spelare. Uddevalla körde på från start och kunde enkelt ta ledningen. Fina kombinationer och högt tempo i hela matchen. Poja Tahmi i målet storspelar och håller nere siffrorna nere. Snart kommer vi in i period när vi har chans att plocka poäng. Alla matcher vi spelar nu gör oss bättre! Idag är det bara att ta av sig hatten och gratulera Uddevalla till segern Herr 17 jan 1kommentar
  • Uddevalla hemma

På söndag tar vi emot Uddevalla med matchstart 17:00. Vi har haft en rad tuffa matcher nu med mycket bra motstånd och matchen mot serietvåan Uddevalla är inget undantag. Vi behöver bryta vår trend så det kommer bli en kamp om poängen. Med ditt stöd på plats i idrottshuset så är inget omöjligt. Hoppas vi ses! Herr 12 jan 0kommentarer